Tandblekning

Att bleka tänderna är ett relativt enkelt sätt att få ett fräschare leende utan att skada emaljen. vi använder endast skonsamma metoder vid tandblekning som minimerar besvär som t.ex. ilningar. För att öka säkerheten i din tandblekning används enbart väldokumenterade och välfungerande metoder.

På tandklniken hammar erbjuder vi tandblekning. Att bleka tänderna är ett relativt enkelt sätt att få ett fräschare leende utan att skada emaljen. vi använder endast skonsamma metoder vid tandblekning som minimerar besvär som t.ex. ilningar. För att öka säkerheten i din tandblekning används enbart väldokumenterade och välfungerande metoder.

Blek tänderna på klinik eller hemma

Tändernas grundfärg varierar naturligt från person till person, med åldern förändras färgen oftast till att bli lite mörkare. Därtill missfärgar kaffe, te, rökning och snus tänderna vilket kan ge tandytan ett gulaktigt resultat. Alla vill ha ett vitt leende. Den snabbaste och säkraste metoden för att få vitare tänder är att boka en tandblekning på en tandläkarmottagning. På tandkliniken Hammae erbjuder vi både tandblekning på klinik och individuellt gjutna tandskenor för tandblekning hemma. För att både snabbt och skonsamt få ett vitare leende är professionell tandblekning hos oss ett smart alternativ.

Boka tid